Abia astăzi, când am văzut știrea la televizor (”terapia intensivă de la Spitalul din Suceava este ocupată 100%”), am realizat ce impact colosal a avut donația cetățenilor și antreprenorilor în campania ”1CM de autostradă”.

Prin ”vânzarea” de centimetri imaginari de asfalt (dintr-o autostradă care nici măcar nu există) s-au strâns 1.500.000 EURO (da, 1.5 milioane de euro).

Este CEA MAI MARE sumă strânsă în pandemie la inițiativa unei persoane fizice. Cu tot cu bunuri și servicii am ajuns la 2.000.000 euro.

Noi, românii din Suceava, România, Diaspora, am cumpărat un CAMION DE TERAPIE INTENSIVĂ MOBILĂ (700.000 euro) și am creat 12 locuri în plus la Terapia intensivă a spitalului.

Zilnic, 12 oameni sunt intubați, 12 oameni luptă, 12 oameni poate se vor întoarce sănătoși acasă. 12 suflete salvate zilnic, sau care măcar se luptă pentru viața lor zilnic.

Poate că sute, sau mii de oameni se vor face bine în Terapia intensivă mobilă. Undeva spre cer, cineva care se face bine se va ruga pentru noi pentru totdeauna.