Utilizez zilnic o listă cu obiective. Am generat performanțe financiare uriașe prin intermediul strategiei bazate pe obiective scrise. De aceea, după mulți ani de muncă, am integrat toată experiența într-un caiet (de strategie). Pt. mine, faptul că mi-am notat cu îndârjire obiective zilnice a avut un impact formidabil. Am conceput Caietul de strategie, în care, pe lângă teorie și exerciții, am propus o listă de filme și cărți.
Caietul de strategie se găsește pe mentormag.ro și până acum, feedbackurile celor care l-au completat sunt excepționale.
Totuși, vreau să mai adaug câteva filme și cărți care mi-au marcat ultimele nopți. Rog feedback după vizionare / lectură.
Filme:
Free Solo
Relatos Salvajes
El secreto de sus ojos
Navalny
Good bye, Lenin
Cărți:
Medicul interior – Gaetan Broulliard
Quit – Annie Duke
Măsoară ce contează – John Doer
Dopamina – D. Liberman
Toate cărțile pe care le-am citit m-au transformat total. Fără cărți, eram cu multe etaje mai jos. Datorez succesul lecturilor și faptului că am acționat după ce am citit. Dacă nu acționezi, citești degeaba. Nu poți învăța să mergi pe bicicletă doar citind din cărți cum se pedalează. Filmele mi-au influențat viața. Mi-am luat sute de decizii bune în raport cu experiența acumulată din filme. Dar nu sunt singurul.
Un exemplu elocvent este Florentin Țuca, un avocat strălucit, care a construit unul dintre cele mai mari branduri în avocatură (casa de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații). El a ales calea Dreptului după ce a vizionat filmul 12 Angry Men (1957), film pe care-l ador. L-am revăzut și disecat de mai multe ori. Puteți asculta povestea fascinantă în #educastul de diseară, pe canalul meu.
Diseară la 18:00, podcastul cu Florentin e „live” pe canalul meu de Youtube. Dialogul nostru a fost inspirațional. L-am cunoscut pe Florentin prin intermediul regizorului Cristi Puiu, un prieten nemaipomenit, de asemenea, cu un mare curaj de exprimare. Am văzut potențialul lui Florentin de a vă inspira, motiv pentru care am făcut tot posibilul să-l aduc pentru voi la Mandachi Educast. Am fost foarte bucuros atunci când a acceptat.
Canalul meu de Youtube, Stefan Mandachi, este arhiplin cu #educasturi unice despre psihologie antreprenorială.
De reținut: absolut toate videourile pe care le-am făcut până acum nu generează niciun venit pentru că am setat intenționat asta.
Vreau să ofer totalmente gratuit tuturor urmăritorilor materiale unice în România. Până acum mi-am atins obiectivul. Nu mai există canal cu numărul de urmăritori pe care-l am eu (145.000) care să nu fructifice financiar audiența. Sunt singurul care face asta. Sunt mândru să menționez că am inițiat dialoguri cu oameni remarcabili, care, mai apoi, și-au cimentat notorietatea și în alte podcasturi.
Îi respect pe majoritatea realizatorilor. Nu e deloc ușor să oferi inspirație și motivație publicului. E nevoie de multă concentrare ca să realizezi două ore de emisiune.
Podcasturile (în sine, dialoguri civilizate) contribuie substanțial la creșterea nivelului de educație. În cea mai mare proporție, un podcast nu e bârfă, ci e dialog, schimb de idei. Și e foarte bine că au apărut zeci de realizatori. Poate sute. Cu cât mai mulți, cu atât mai benefic pentru toată lumea. Atâta vreme cât se pun discuții pe net. DISCUȚII, dialoguri, întrebări. Nu lălăială și bârfă.
Eu mi-am câștigat toate veniturile în bussinesuri clasice și aleg să realizez emisiuni din pură plăcere, dezinteresat și liber de orice presiune de ordin material.
Fac Youtube din pură pasiune, pentru că vreau să mă educ și să ofer educație. Vreau să inspir oamenii să acționeze, să se autoeduce și să-și trăiască viața visurilor lor, asta e motivația mea fundamentală.
Nu am perceput niciodată vreun cent unui invitat. Din contră, pentru fiecare emisiune cheltui mii de euro. Pe rețelele de socializare am postat tone de texte pentru campanii sociale. Am făcut sute de postări și stories total dezinteresat pentru diferite cauze caritabile. Nu am perceput vreun cent nimănui. Nu mă privește pe mine ce lovele fac alții, eu am surse de venit diametral opuse.
Activitatea mea principală după ce am ieșit din HoReCa este aceea de voluntar. Sunt voluntar la Fundația Umanitară Jeni Mandachi, pe care am fondat-o. Dacă vrei să susții cauzele mele, cauzele sociale în care mă implic, sterilizări, spitale etc, donează pe www.mamajeni.ro
Nu uita să dai SUBSCRIBE acum la CANAL YOUTUBE STEFAN MANDACHI si sa urmărești integral dialogul nostru inspirațional.