Acum zece ani, un coleg de liceu, Natanael Gramesc, mi-a povestit despre Africa. El insista atunci că ar trebui făcute niște fântâni în comunitățile sărace întrucât africanii se topeau de sete. Mi-am jurat atunci că voi construi fântâni în Africa dacă voi ajunge bogat. Am săpat și construit o fântână în Uganda, cu 7500 euro. Meritul mult mai mare aparține lui Mihai Brasov. El a făcut totul, a intermediat, a negociat, a luptat. Eu doar am plătit. Mii de mulțumiri Teodora Jarnea! Ea a pus lucrurile în mișcare.

Dacă nu aveți posibilitățile mele, duceți mesajul mai departe, poate că ajunge la urechile vreunui antreprenor generos. Sau mai avem o soluție să facem mai multe fântâni la amărâți: noi strangem bani și pe Fundația Umanitară ”Jeni Mandachi”. Dacă vrei să fii ctitorul unei fântâni în Rwanda, donează cât poți pe fundația noastră cu titlul obligatoriu la plată “FÂNTÂNĂ AFRICA”. Și mă ocup eu de restul, n-ai nicio bătaie de cap, doar vei vedea direct numele tău pe o fântână din care-și vor alina setea mii de suflete, timp de mai multe generații.
Dacă nu vreți în Africa, sunt multe comunități izolate la noi, din România.

Binele făcut pe silențios nu ajută la nimic, din contră, se pierde în fața răului. Modestia nu ajută în acest context. Tăcerea nu proliferează binele. Faceți fapte, apoi puteți vorbi și altora despre ele, nu mai fiți așa sfioși!  Doar așa veți “contamina” și pe alții să facă bine.

RO52BTRLRONCRT0496865701 (RON)
RO02BTRLEURCRT0496865701 (EUR)
La obiectul plății scrieți: FÂNTÂNĂ AFRICA!