eduCast

Televijânul meu de Youtube a generat un impact uriaș în mediul online: peste 6 milioane de vizualizări la podcasturile, interviurile, filmele și discuțiile mele despre business și spiritualitate.

Mandachi Televijân este numele generic al emisiunilor și al video-urilor de pe canalul meu de Youtube, Ștefan Mandachi.

În februarie 2023 avem 130.000 abonați.  Absolut toate materialele sunt oferite gratuit.

Mandachi Televijân înseamnă educație, inspirație și acțiune. Prin canalul meu de Youtube ”Ștefan Mandachi”, vreau să-mi inspir prietenii din mediul online să se dezvolte din punct de vedere financiar și spiritual. Pentru că ambele arii sunt complementare.

Nivelul la care ești se reflectă în banii pe care îi ai. Nivelul la care ești se reflectă în nivelul companiei tale. Nivelul la care ești se reflectă în calitatea vieții tale. Evoluează!

Dorința mea profundă este să-i disloc din zona de confort pe urmăritorii mei și să-i împing către succes, oferindu-le unealta educației. Canalul meu de Youtube este o bibliotecă video foarte utilă.

Sunt fericit să ajut la dezvoltarea tuturor celor însetați de educație, cu atât mai mult, cu cât știu cât este de mare nevoia de mentori și de exemple personale.

Dedic timp consistent producțiilor, aloc sume mari de bani pentru a ilustra interacțiunile mele, la cel mai înalt nivel calitativ. Tot acest efort înseamnă pasiune. Nu aș putea face nimic fără acest motor vibrant, generator de energie: pasiunea.