Singurul curs LIVE din România pentru antreprenorii care vor să-și transforme afacerea într-un lanț de francize

Cum să-ți transformi complet afacerea dintr-un SRL într-o rețea de francize, în 5 luni

Cum să crești exponențial și organic valoarea brandului tău prin investiția noilor parteneri francizați care aderă la rețeaua ta de franciză.

 

Obține o consultanță GRATUITĂ

APLICĂ ACUM!
0M
EURO CIFRĂ DE AFACERI
0+
ANGAJAȚI
0
RESTAURANTE
0
JUDEȚE
0M
FOLLOWERS

Cum începe expansiunea în franciză

Sunt Ștefan Mandachi, fondatorul celei mai mari rețele de franciză de fast-food create vreodată în România. Am dezvoltat de la zero mai multe afaceri care au generat profituri de zeci de milioane de euro, cifre de afaceri de peste 224 milioane de euro la nivel de grup și impozite de sute de milioane de euro.

 Toate sursele veniturilor mele sunt din afaceri clasice, pe care le-am conceput, construit și dezvoltat cărămidă cu cărămidă de la zero: restaurante, hoteluri, centre spa, imobiliare, cărți.

 Am conceput acest program de mentorat în domeniul francizării pentru că vocația mea este să creez branduri, să inspir și să dezvolt. Am decis să fac asta deoarece am primit cel puțin 100 de solicitări în ultimii ani.

 Cu un număr de 80 de locații, am construit cea mai mare rețea de restaurante de tip fast-food cu carne rotisată din Europa. Am fondat un brand 100% românesc, care a depășit toți competitorii (cu tradiție îndelungată). Am ajuns pe locul 1 într-o piață cu o concurență enormă.

„Mi-am mărit cifra de afaceri cu 5101% și profitul cu 21512%. Prin franciză am reușit să ating un succes fenomenal.”

Remus Cosovanu​

Francizat Spartan, 15 restaurante

„În cinci ani am atins o cifră de afaceri de 16.794.915 Euro ( 81.466.598 Lei). Am pornit de la zero. Acum am 88 angajați.”

Răzvan Nanuș
Francizat Spartan, 7 restaurante

Obține o consultanță GRATUITĂ

ACPLICĂ ACUM!

Conform cifrelor oficiale publicate pe Ministerul de Finanțe, compania care a fondat Spartan este pe locul 3, după McDonalds și KFC, în topul firmelor din industria fast-food. Cu o mențiune: McDonalds și KFC au o tradiție de peste 70 de ani.

 Cu o cifră de afaceri la nivel de brand de peste 224 de milioane de euro de când am lansat businessul, cu peste 1200 de angajați, am ajuns într-un timp record, cel mai mare angajator autohton care funcționează în regim de franciză.

 Sunt hotărât și motivat să te învăț și să-ți fiu mentor. O rețetă magică de a ajunge la succes nu există. Cu toții avem afaceri sau spețe diferite, care necesită multă atenție la detalii, adaptare, ghidaj personalizat. Nu e un proces ușor, dar dacă îl înveți, vei realiza că orice business de sine stătător se poate multiplica în mii de locații, folosind un sitemul de francizare pe care l-am utilizat eu. Nu l-am inventat eu, doar am adaptat cu succes la piața din România o metodă folosită de către cele mai mari lanțuri mondiale de franciză.

Acest curs LIVE de 5 luni este pentru tine dacă:

 ai o afacere de nivel mic sau mediu și vrei să o dezvolți în sistem de franciză, fără riscul de a pune în pericol afacerea de bază.

 ești antreprenor și ești motivat să îți multiplici propriul concept în toată lumea.

 ai obosit să te chinui de unul singur ca să crești valoarea mărcii și să pierzi timp valoros sau să-ți distrugi sănătatea.

 dacă vrei să-ți stabilizezi, sistematizezi și consolidezi conceptul ca să obții mai mult timp pentru tine și familia ta.

 dacă intenționezi să faci un EXIT de zeci de milioane de euro după consolidarea propriei rețele de franciză.

 dacă vrei să înțelegi care sunt principiile de francizare.

Acest curs LIVE de 5 luni NU este pentru tine dacă:

nu deții nicio afacere.

 urmărești scurtături superficiale, fără ca tu să muncești și să aplici fiecare temă și lecție.

 dacă nu îți dorești expansiunea afacerii tale.

Franciza este un contract unic. Franciza este o operațiune care dă șansa unui antreprenor să se dezvolte fulgerător, prin creșterea exponențială a numărului de locații, prin consolidarea unui brand solid, prin încasarea de redevențe și venituri pasive.

”Cumpărați companii cu un istoric puternic de profitabilitate și cu o franciză solidă”

– Warren Buffet

 
Chiar dacă nu ai experiență în domeniul francizelor, pe parcursul a 5 luni înveți cum să îți pui la punct un sistem solid, cum să corectezi greșelile clasice și cum să închei un contract care să te protejeze în mod real. Ulterior, vei învăța cum să-i abordezi pe viitorii candidați, cum să închei o vânzare de franciză și cum să îți sprijini partenerii care intră în rețea ca să se mențină profitabili. Vei învăța, de asemenea, un element vital: cum să renunți la francizați atunci când este cazul. Motto-ul meu fundamental în business: ”exemplul personal e sursa supremă de inspirație. Nimic nu poate vorbi mai clar decât cifrele și faptele”. Ca atare, vreau să te ghidez și să te învăț să îți dezvolți afacerea la potențialul ei maxim prin intermediul francizării, iar cifrele să confirme succesul tău.
Misiunea mea este să te sprijin și să te învăț cum să creezi un lant de franciză pentru a genera venituri consistente, să-ți crești valoarea de piață a brandului prin redevențe și venituri pasive. Te voi ghida cum să-ți protejezi marca și să o exploatezi inteligent. GENIUL ESTE ACELA CARE ÎNVAȚĂ DIN GREȘELILE ALTORA. Eu nu am fost geniu, pentru că am făcut toate gafele și am eșuat de multiple ori până când am învățat care este metoda potrivită. După 11 ani, prin repetiție și corectare, totul devine mai simplu. Începi să VEZI.

Cum funcționează programul?

Live săptămânal cu Ștefan Mandachi

Pe tot parcursul programului vor exista întâlniri live cu mine și cu echipa mea. Vor exista zeci de întâlniri LIVE și vei avea acces la toate înregistrările din program. Vei putea adresa orice întrebare, vei fi conectat cu ceilalți antreprenori înscriși și vei putea să înveți din experiența sau eșecurile participanților. Vei fi la curent cu toate studiile de caz și vei face parte din grupul de WhatsApp.

Începe! Încearcă! Întreabă! Învață! Greșește! Ridică-te!

Învață! Aplică! Înțelege! Aceasta a fost rețeta mea. Pe propria piele am descoperit un sistem funcțional și un mănunchi de proceduri care mi-au adus profituri uriașe. Nimeni nu îți bagă în traistă visuri împlinite. Dar nu uita: atâta vreme cât există un vis suficient de puternic în mintea ta, înseamnă că ai resursele interioare și forța necesară ca să-i dai viață.

Chiar dacă nu ai experiență în domeniul francizelor, pe parcursul a 5 luni înveți cum să îți pui la punct un sistem solid, cum să corectezi greșelile clasice și cum să închei un contract care să te protejeze în mod real. Ulterior, vei învăța cum să-i abordezi pe viitorii candidați, cum să închei o vânzare de franciză și cum să îți sprijini partenerii care intră în rețea ca să se mențină profitabili. Vei învăța, de asemenea, un element vital: cum să renunți la francizați atunci când este cazul.

Într-o zi, în urma unei discuții din cadrul unui #educast cu un elev, am avut o revelație: GENIUL ESTE ACELA CARE ÎNVAȚĂ DIN GREȘELILE ALTORA. Eu nu am fost geniu, pentru că am făcut toate gafele și am eșuat de multiple ori până când am învățat care este metoda potrivită. La început am ratat mai multe afaceri, am avut un parcurs complicat și plin de lecții dure. Dar lecțiile dure te călesc. Dacă nu te ucid, te fac și mai puternic. După 11 ani, prin repetiție și corectare, totul devine mai simplu. Începi să VEZI.

Începe. Încearcă. Învață. Greșește. Ridică-te. Învață. Aplică. Înțelege. Aceasta a fost rețeta mea. Pe propria piele am descoperit un sistem funcțional și un mănunchi de proceduri care mi-au adus profituri uriașe.

În 2018 am inaugurat un hotel pe care l-am proiectat și edificat de la firul ierbii tot pe formatul unei francize.  Hotel Mandachi  a ajuns, în doar patru ani de la inaugurarea sa, cel mai bine cotat hotel de patru stele din România, fiind prima unitate hotelieră din județul Suceava care câștigă acest. Întreg hotelul este configurat din concepte francizate individuale. De la salonul de nunți la centrul spa, totul se poate franciza.

 Mi-am construit un brand personal în mediul online prin care am devenit un antreprenor foarte vizibil și respectat. Am construit o Fundație Umanitară care a generat milioane de euro pentru oameni și pentru comunitate. Am construit un canal de Youtube cu 150.000 urmăritori, am realizat campanii sociale uriașe, strângeri de fonduri imense, acțiuni filantropice la cel mai înalt nivel. TOATE au avut ca fundament principiile francizării.

Programează o sedință GRATUITĂ

APLICĂ ACUM!

CE MĂ RECOMANDĂ?

Cifrele, impactul, performanțele, audiența, educația, implicarea socială și experiența. Sunt un antreprenor care este calificat să ofere o expertiză, o sugestie, o lecție.

 • Cifrele

  Compania pe care am fondat-o, Strong MND Corporation este cel mai mare contributor cu acționari români la bugetul de stat și cel mai mare plătitor de taxe și impozite dintre toți competitorii din industria Fast-Food pe nișa noastră.

 • Statisticile Ministerului de Finanțe

  Am generat zeci de milioane de euro PROFIT. Aici nu vorbim de cifra de afaceri. Eu nu m-am agățat niciodată de cifra de afaceri așa cum a devenit o modă. Cifra de afaceri este irelevantă în absența profitului. Poți să ai cifre de afaceri uriașe și să ai profit 1 cent, sau să fii dator vândut. Eu vorbesc despre PROFITUL realizat.

 • Brandurile pe care le-am fondat de la zero au primit cele mai mari distincții oficiale

  În 2022, după patru ani de funcționare, Hotel Mandachi a fost desemnat primul hotel de 4 stele al țării, ocupând locul 1 la Romanian Top Hotel Awards. Este primul hotel din istoria județului Suceava care primește această distincție majoră în urma votului clienților. Hotelul a depășit toate hotelurile concurente din țară și a ajuns pe locul 1 pe Tripadvisor, fiind cel mai bine cotat hotel din țară pe Booking, raportat la numărul de recenzii, cu un scor de 9.5.

 • Cetățean de onoare pentru implicare civică

  În anul 2020, la 34 de ani, am devenit Cetățean de onoare al municipiului Suceava, fiind cel mai tânăr cetățean care a obținut această distincție, datorită implicării din timpul Pandemiei Covid, atunci când am oferit integral un hotel nou nouț de 4 stele, în mod gratuit și fără nicio contraprestație cadrelor medicale și militare implicate în lupta împotriva Covid19. Tot atunci am achiziționat prin campania 1CM autostradă o secție de terapie intensivă mobilă în valoare de 700.000 euro, în care s-au salvat sute de vieți.

 • Audiențe record

  Sunt cel mai urmărit antreprenor din mediul online cu 1 milion urmăritori pe toate canalele. Sunt un antreprenor din afaceri clasice, nu influencer sau speaker motivațional convertit în antreprenor.

 • Am conceput de la zero campanii sociale cu un impact imens

  Am inițiat cea mai mare strângere de fonduri realizată vreodată de către o persoană fizică prin campania ”1 CM DE AUTOSTRADĂ”. Am strâns 1.5 milioane de euro pentru victimele/spitalele Covid din România. Am donat zeci de mii de meniuri Spartan în restaurantele mele și am donat bani și servicii de peste 350.000 euro.

 • Asumare și risc

  Sunt singurul antreprenor din istoria României care a conceput și declanșat un protest național împotriva Guvernului, pe care și l-a asumat integral, în condițiile în care în 2019 eram deja cel mai mare francizor român din HoReCa, iar consecințele puteau fi nefaste. Protestul a fost menționat în publicațiile BBC, Der Standard și alte publicații celebre din întreaga lume. Acesta este singurul manifest de un asemenea calibru realizat vreodată de un antreprenor în România. 

 • Protecția animalelor

  Sunt singurul antreprenor care a câștigat în instanță o hotărâre judecătorească istorică în favoarea protecției animalelor. Apoi am finanțat sterilizarea a peste 5000 câini și pisici și am dat spre adopție peste 500 căței.

 • Prezent în toate topurile și clasamentele financiare în ”Top300 cei mai bogați români”.

 • Am generat cel mai amplu proiect filantropic românesc din Africa

  Împreună cu alți antreprenori, proiectul cu fântâni pentru oamenii în nevoie din inițiat de mine în 2021 a generat construcția a peste 212 fântâni cu apă potabilă până în 2023. Record absolut românesc.

 • Educație & perfecționare continuă

  Am urmat studiile celui mai prestigios colegiu din Suceava, Colegiul Național ”Petru Rareș”, am fost olimpic la istorie, am studiat la Universitatea de stat, (cea mai veche și prestigioasă universitate din țară) ”Alexandru Ioan Cuza” Iași. Am luat nota 10 la lucrarea de licență intitulată „Suveranitatea”, am terminat un masterat în Științe penale, lucrare disertație nota 10. În anul 2009 am absolvit un curs de pedagogie și psihologie educațională, ceea ce mă califică să predau în învățământ.

 • Specializat în domeniul juridic

  Sunt avocat definitiv în cadrul Baroului Suceava după absolvirea Facultății de drept și a Institutului Național Pentru Perfecționarea Avocaților.

 • Studii în domeniul cinematografic

  În 2016 am terminat Școala de film „New York Film Academy” din California, SUA. Am regizat două filme de scurtmetraj și două filme documentare de lungmetraj. Am o experiență consistentă în preajma camerelor de luat vederi, de aceea am genereat un reach record pe toate platformele sociale.

 • Caritate și filantropie

  În 2018 am fondat Asociația Umanitară „Jeni Mandachi” prin intermediul căreia am început un amplu proces filantropic și prin care am sprijinit cauze sociale cu mai multe milioane de euro.

 • Solidaritate și voluntariat

  În lunile februarie-aprilie 2022 am transformat Mandachi Hotel într-una dintre cele mai mari tabere de refugiați private din timpul războiului. Împreună cu 200 voluntari  pe care i-am mobilizat, și alături de echipa mea de la hotel, am asigurat transport gratuit la peste 20.000 refugiați, am găzduit gratuit cel puțin o noapte peste 5000 persoane refugiate (masă, cazare, duș, consiliere) și peste 1000 câini și pisici. În luna martie 2022, o fotografie din incinta Mandachi Hotel & Spa a fost publicată pe prima pagină a ziarului New York Times. Alte imagini cu refugiați din hotel au fost preluate de cele mai mari publicații internaționale. De asemenea, prin campania mea, am generat peste 500.000 de euro pentru Ucraina.

ÎNTREBĂRI PE CARE LE PRIMIM FRECVENT:

Da, trebui să ai propria afacere. Poți avea un start-up pe care intenționezi să-l dezvolți prin francizare sau poți avea o afacere la început de drum care are un potențial foarte mare.

Atâta vreme cât nu ai francizat afacerea, cursul este perfect pentru tine. Chiar dacă ai mai multe locații proprii, ești eligibil pentru acest curs.

Da. Dacă nu ai performat, te putem noi ajuta să ajungi la expansiune în mod corect și organic.

Poți participa la curs din orice colț al lumii. Programul este online și ai acces la înregistrări. Dacă pierzi un LIVE, îl poți revedea înregistrat.

Toate înscrierile se fac după o discuție prealabilă cu un coleg din echipă. Nu se fac înscrieri fără a discuta cu un coleg din echipă, pentru a ne asigura că acest program este potrivit pentru tine.