Câini fără stăpân

Am copilărit printre câini. Toată familia mea a ocrotit câinii. Iubesc câinii. Câinii sunt cele mai autentice, sincere și dătătoare de iubire dintre ființe.

Când sunt în prezența câinilor simt cum curge iubirea doldora peste ființa mea și cum se aerisește și îmbogățește fiecare celulă a inimii mele. Mă simt cel mai relaxat, iubit și tămăduit de dragostea pe care o primesc de la câini.

AFLĂ MAI MULTE

Cantina compasiunii

În anul 2021 am decis ca în fiecare sâmbătă, între orele 09:30 și 10:30 să transform restaurantul Spartan din centrul orașului Suceava într-o Cantină a compasiunii în care să mănânce gratuit toți cei care nu au posibilități financiare.

Inițial am numit-o ”a săracilor” dar mai mulți prieteni virtuali m-au corectat și iată că avem în Suceava un ”loc al compasiunii” în care poți mânca gratuit, fără nicio argumentație.

AFLĂ MAI MULTE

1 CM de spital

Una dintre cele mai inteligente campanii pe care am generat-o personal în viața mea este ”1 CM DE FAPTE”. În timpul Pandemiei am luat multe decizii cu sufletul, chiar dacă mi-am neglijat companiile și apropiații.

M-am implicat atât de mult încât inclusiv sănătatea mi-am dereglat-o. Când mă prinde flama unui proiect, când pasiunea se înfiripă în ființa mea, sunt de neoprit.

AFLĂ MAI MULTE

Refugiați Ucraina

În 2022, Mandachi Hotel & Spa a devenit cea mai mare tabără ”privată” de refugiați, ajungând în toată presa mondială (New York Times, Washington Post).

0
cazați în hotel cu masă și duș
0
cazați prin intermediul nostru în afara hotelului
0
transportați în exterior, în Vestul Europei 100% gratuit
0
căini ”cazați” în hotelul nostru gratuit
AFLĂ MAI MULTE

Fântâni Africa

Unul dintre cele mai emoționante momente ale vieții mele l-am trăit în 2021, în satul Iganga din Ugdanda, acolo unde am construit o fântână cu apă potabilă.

Am demarat o amplă campanie prin care am motivat oamenii să ofere apă copiilor și comunităților sărace din Africa, făcând ceea ce am făcut și eu: să finanțeze fântâni.

0
fântâni
0
familii ajutate
AFLĂ MAI MULTE

#șîeu

Manifestul ”șîeu” este cea mai îndrăzneață faptă pe care am făcut-o vreodată. Mi-am asumat un gest riscant și am generat o mișcare națională.

Proporția uriașă a manifestului nostru pentru construcția de autostrăzi a depășit orice calcul. Nu mi-am putut închipui că un act de asumare ar putea să dea naștere la o mișcare de solidaritate fără precedent.

AFLĂ MAI MULTE