Cantina compasiunii

În anul 2021, am decis, ca în fiecare sâmbătă, între orele 09:30 și 10:30, să transform restaurantul Spartan din centrul orașului Suceava, într-o Cantină a compasiunii, în care să mănânce gratuit toți cei care nu au posibilități financiare. Inițial am numit-o Cantina săracilor, dar mai mulți prieteni virtuali m-au corectat și am transformat locul săracilor în cel al compasiunii, un loc în Suceava în care poți mânca gratuit.

Nu este necesar să justifici nevoia ta. Trebuie doar să vii în restaurant.

M-ai ajuta dacă i-ai informa pe cei care nu au rețele sociale că pot mânca gratuit în fiecare sâmbătă. Chiar dacă pare greu de crezut, foarte mulți români cu neajunsuri nu au acces la internet.

Am fost foarte emoționat atunci când am citit într-un articol din presa clujeană că alte restaurante au preluat inițiativa noastră. În acest moment știu că funcționează mai multe astfel de cantine. Continui să cred că una dintre cele mai puternice forțe din univers este puterea exemplului personal.

Când realizez că alți antreprenori sau oameni de rând se inspiră din acțiunile mele, devin mult mai motivat să continui misiunea la care m-am înhămat.