Spartan

Am fondat lanțul Spartan, cea mai mare rețea de franciză de restaurante fast-food creată vreodată în România. Actualmente, brand-ul românesc numărul 1 pe piața restaurantelor cu carne rotisată, este operat de către societatea francizoare Strong MND, care a fost preluată de un grup de francizați și manageri din boardul executiv al companiei.

Întreaga rețea de restaurante Spartan numără peste 1300 angajați în toate județele României.

Am inițiat și consolidat o politică de fiscalizare absolută, unică în România: „dacă nu primești bon fiscal, primești pe loc 1000 lei.”

Grupul de firme care operează restaurantele Spartan este unul dintre cei mai mari contributori la Bugetul de stat din țara noastră în sectorul HoReCa.

0
Restaurante
0
Țări
0+
Angajați
AFLĂ MAI MULTE

Mandachi Hotel & Spa 4*

Primul hotel de 4 stele al țării, obținând in 2022 premiul cel mare (locul 1 la categoria 4 stele) în cadrul Romanian Top Hotel Awards. Este primul hotel din istoria județului Suceava care câștigă această distincție majoră.

Ca urmare a transformării hotelului nostru în tabără de refugiați, acțiunea noastră a apărut în toată presa mondială, de la Washington Post, BBC, Le Figaro, El Pais, până la cel mai citit ziar din Japonia. Este pentru prima dată în istorie când Suceava a apărut pe prima pagină în New York Times. O fotografie din Mandachi Hotel a fost preluată de cel mai citit ziar din lume.

Cea mai mare “tabără privată” de refugiați din România: am acomodat peste 5000 de ucrainieni și 1000 de câini și pisici.

#0
hotel de 4* din Romania
#0
în Booking
#0
în TripAdvisor
AFLĂ MAI MULTE

Caietul Visurilor

Caietul visurilor este cel mai șlefuit obiect de educație și dezvoltare personală la care am lucrat până acum. Am construit un caiet al visurilor și am dedicat ani din viața mea pentru a-i motiva și inspira pe ceilalți să viseze cu curaj și cu asumare. Începând cu finalul anului 2022, munca mea exclusivă se derulează în perimetrul educației online, de aceea, Caietul visurilor și Caietul de strategie fac parte din obiectivul meu primordial.

Acționează, visează și eliberează-ți potențialul enorm cu care te-a dotat Dumnezeu! Eliberează-ți visul și nu renunța la el pentru nimic!

0+
exemplare vândute
AFLĂ MAI MULTE

Mandachi Televijân

”Mandachi Televijân” este numele generic al ”emisiunilor” și al video-urilor de pe canalul meu de Youtube ”Ștefan Mandachi”. Mandachi Televijân înseamnă educație, inspirație, motivație, exemplu personal și acțiune. Prin intermediul podcasturilor pe care le realizez am un obiectiv esențial: să ofer educație gratuită celor care aspiră la o viață mai bună. Nu am exploatat financiar acest canal și am blocat toate sursele de venituri din Youtube. Vreau să ofer calitate, experiențe, educație și inspirație. Acesta este scopul.

0+
abonați
0+
clipuri noi lunar
AFLĂ MAI MULTE

Hercule

Franciza Hercule este un concept de care sunt foarte atașat, la care lucrez de câțiva ani și care începe să dea roade deja. Hercule este fratele mai mic al Spartanului, dar cu un potențial cel puțin la fel de mare.

0
restaurante
AFLĂ MAI MULTE